Riblji štapići napravljeni su od 100% fileta aljaške kolje. Nakon što ih filetiramo i oblikujemo, štapiće paniramo u hrskavim hlebnim mrvicama s dodatkom začina za zlatno-žutu boju. Ovi hrskavi štapići bogati su proteinima, a osim toga izvor su vitamina B12 i Omega-3 masnih kiselina. Jednostavna i brza priprema u pećnici, tavi ili fritezi, ove štapiće čini idealnim obrokom za cijelu porodicu!
Rerna: Na pleh za pečenje stavite papir za pečenje i na njega zamrznute panirane riblje štapiće. Proizvode pecite u prethodno zagrijanoj rerni na gornjoj visini na 220°C 15 do 17 minuta bez ventilatora ili na srednjoj visini na 220°C 13-15 minuta s uključenim ventilatorom, uz jedno okretanje nakon 10 minuta pečenja.
Tiganj i Friteza: Uronite panirane riblje štapiće bez odmrzavanja u vruće ulje (170°C) i pržite 3,5 do 4 minute u fritezi ili 5-8 minuta u tiganju, uz jedno okretanje tokom prženja.